Home » Uncategorized » Taxi Wenen Airport naar het centrum

Taxi Wenen Airport naar het centrum

Hier vind je de manier om snel met de taxi van Wenen Airport naar het centrum te gaan. Het is vanaf Brussel maar anderhalf uur vliegen. Dan sta je op Wenen Airport, klaar om een fijne vakantie te vieren in Wenen. Jaarlijk komen er veel toeristen naar deze stad van de muziek van Mozart en de sierlijke keizerin Sissi. Om hier maar een paar markante figuren uit Wenen te noemen. Ook als je wat minder cultureel geïnteresseerd bent, kun je je hier prima vermaken met heerlijk eten, gezellige uitgaansgelegenheden en winkelstraten. Als je op Wenen Airport aankomt ga je naar het centrum het snelst met de taxi.

Goedkope citytrip Wenen boeken? Bekijk hier alle aanbiedingen

Maar 18 kilometer van het centrum

De luchthaven van Wenen ligt ongeveer op 18 kilometer van het centrum van Wenen. De wegen naar het centrum zijn druk, maar de rit gaat over het algemeen toch vrij snel. Een auto huren is voor een stedentrip toch vaak relatief duur. Vaak is het ook niet handig. In een drukke stad is het lastig een goede parkeerplek te vinden. Dit brengt ook extra kosten met zich mee. Met het openbaar vervoer of een transfer naar je hotel in het centrum zijn dan een betere oplossingen.

Een taxi van Wenen Airport naar het centrum relatief voordelig

Een taxirit is natuurlijk erg prijzig vergeleken met de bussen en treinverbindingen die er ook voor de reis van de luchthaven naar het centrum aanwezig zijn. Een taxirit kost al gauw zo’n 30 tot 48 euro. Het ligt er een beetje aan waar je in het centrum verblijft. Maar op zich zijn de prijzen niet exorbitant. Het is bovendien voordelig als je met meerdere mensen een taxi deelt. De prijs kan dan voordeliger uitvallen, als dat je voor iedereen een treinkaartje moet kopen.

Van de aankomsthal tot de deur van je hotel

Een ander groot voordeel van met de taxi van luchthaven Wenen naar het centrum gaan, is dat de chauffeur je voor de deur van je verblijfplaats afzet. Dus je hoeft niet meer te sjouwen met koffers of vanaf een bushalte of metrostation te zoeken naar je hotel. Zeker als je ’s avonds laat in Wenen aankomt, is het fijn als je voor de deur wordt afgezet en je niet in het donker nog moet lopen te zoeken naar de juiste straat.

Van luchthaven Wenen naar Wenen centrum met de taxi van tevoren geboekt

Voor een transfer naar je hotel of andere verblijfplaats kun je bij diverse taxibedrijven terecht. Buiten bij de airport kun je een taxi regelen, maar het is natuurlijk nog fijner als er al een voor je klaar staat. Met veel taxi bedrijven kun je dit al van te voren regelen.  Een goed en betrouwbaar taxibedrijf wat rijdt tussen de luchthaven en het centrum is Vienna Driver Taxi. Het bedrijf is voordelig met een ritprijs die schommelt tussen de 35 en 40 euro. Wat handig is: je kunt de taxi al van te voren online reserveren en je geeft hierbij ook je vluchtgegevens door. De chauffeur staat dan al op tijd te wachten als je aankomt vanuit de luchthaven.

Citytrip naar Wenen boeken? Vind hier de beste deals

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *